Post Terkini

Wednesday, March 5, 2014

Selamat menjalani kehidupan suami isteri


Selamat pengantin baru buat adikku Haswani Samilan n pasangan Mohd Azwan.. Tanggal 15 Februari 2014 selamatlah mereka menjadi pasangan suami isteri. Semoga bahagia hingga ke syurga. Dimurahkan rezeki harta dan zuriat..

Cerita lanjut menyusul kemudian, kalau rajin nak mengupdate. Sama macam majlis aku, majlis ini pun sunyi sepi juga tanpa alunan muzik dan kompang. Yang penting ijab dan kabul berjalan lancar dan sempurna. :)

Next event, di Shah Alam la kita.. waiting list.. Maluh, Isyad, Fidah n Adik.. Tapi bunyi2 macam Isyad jalan dulu. Kalau Fidah tu propa je lebih.. Owhh lupa plak, ni jela balance adik2 aku yang belum kahwin..


Post a Comment