Post Terkini

Tuesday, February 28, 2012

Alhamdulillah..izinkan saya utk berkhayal...

Alhamdulillah... I'm pregnant now...huhu..bestnye kalau skrg dapat menyatakan ayat2 ajaib tu.. Tp sehingga kini, masih belum berpeluang menikmatinya.. Masih belum diberi rezeki untuk menerima anugerah terindah dari Ilahi.. Suka sgt mendengar ayat2 tersebut diluahkan.. Lebih bermakna kalau dapat perkhabaran daripada mereka2 yg sedang ttc..
So skrg ni hanyalah redha dalam pasrah tp tak pernah sekalipun berhenti berharap..
Rezeki tu sentiasa ada, cuma masanya kite x tau.. Alhamdulillah sekarang ni dalam fasa bertenang..walaupun agak nervous bila dh nk dekat due, tp harapan tetap ada.. Bukan mengharap tp redha untuk setiap ketentuannya..
Sekarang ni pun kerinduan sentiasa ada.. Kalau dulu, cuma setakat baby2 sahaja yang dirindui, tp sekarang tengok budak sekolah rendah pun rasa2 nk gomol2.. Semuanya nampak comel2 belaka
Apapun, be positif.. Chaiyo' chaiyo' muzai.. It will be double line...maybe..insyaAllah... Alhamdulillah...yesss its double line.. Think positive always
Post a Comment