Post Terkini

Friday, March 2, 2012

malam ni balik kampung...

Semalam, masa berhenti dekat traffic light hotel concorde tu, tetiba dapat message..."abah suh balik".. Hati tertanya2 ada hal apa? Almaklumlah esok en suami ada kelas sabtu ahad..lagipun dalam rancangan nak balik masa cuti sekolah ni.. Berkira2 nak balik atau tidak..n tetiba teringat my brother pun nk balik so bolehla join sekali.. Then sampai umah,terus gtau en suami. ? En suami seperti dijangka haruslah menyatakan ketidakmampuan dia untuk ikut sekali.. Lgpun sgt penting utk dia hadir ke kelas, almaklumlah tahun ni final year n dah start dengan psm..
So en suami msg2 ngan adik tanya bila kna balik.. Bila kata minggu ni n dia gtau abah demam terus en suami kata dia ikut sekali.. Bezanya dia hanya tidur semalam je..sebab sabtu dlm kul 10 haruslah cabut utk ke kelas yg bermula jam 2 petang..
Sebenarnya dah lama abah x demam.. Rasanye sejak pencen x pernah lagi dengar abah demam.. Sian abah, rindu kat anak2 dia kot..demam rindu.. Xpe abah malam ni kami sampai ye.. Abah tunggu tau.. Sayang abah..
Post a Comment