Post Terkini

Monday, March 19, 2012

mandi susu

Syok la budak tu..dapat dera makcik kesayangan dia ni.. Tengah dok nonton adnan sempit 2, tengah gelak2 tetiba dengar bunyi pap pap pap.. Mcm si izzul ngah pukul something..tp buat x tau je.. Tengok adnan lebih syok kot.. Sekali bila dengar si papa suruh si ibu tengok anak kesayangan diorang ni..ha ambik ko..senyum saja x perlu kata apa-apa..


Tengok la tu..mula2 duduk je duduk je tepuk2 susu tu..makcik dia ni dok lap susu tu pun buat x kisah je..jadinye, x sampai hati plak nak lap..kitorg baring kan je dia atas susu tu..lagi la syok dia..menjerit2 kot gembira..duk hentak2 kaki lagi.. Lama gak la bagi dia layan dia ngan susu full cream tu.. Hasilnye, dh mandi pun still bau susu lagi..hahaha... Alahai anak.. Mmg xde marah pun.. Happy je tengok dia adalah.. Tapi kalau mak dia yg buat, xdela nak volunteer nk ngelap nye.. Mau aku maki adala..hahaha..
Post a Comment