Post Terkini

Monday, February 27, 2012

chicken combo


Menu lunch kami semalam.. Ayam, spaghetti, fries, salad... Nyummm utk semua perkara except the chicken.. Yg sbnrnya, ayam tu beli kt giant..yg dh siap ngan rencah tu..tp rasa dia amat mendukacitakan.. Masam bebenor...sib baiklah ada spaghetti yg boleh cover line,.tambah ngan salad yg sedap tu..hehehe.. Dulu penah gak beli ayam siap rencah kat giant, mmg sgt2 sedapala.. Tu yang beli lagi.. Still kat giant cuma lokasi berbeza..so rasa pun sgt berbeza,, conclusion nya say no more to giant kalau nk makan cm ni lagi.. Lepas ni nak belajar sendiri la rencah ayam ni.. Baru mengancam rasa dia.. Kalau beli segera ni rasa dia atas nasib je kot.. Dpt yg best, best la.. Kalau tak, telan air liur je la.. Emm tp lagi best kalau ada pemanggang ajaib kan.. Sape tau bape rm? Ingat nak beli satu la..agak2 mahal tak??any idea?
Post a Comment