Post Terkini

Monday, December 17, 2012

JADUAL PEMBAYARAN GAJI 2013

2012 dah nak tutup tirai pun..cuti sekolah pun dah nak abis..tinggal 2 minggu je kot.. bagi kitorg cikgu cikgi ni minggu ni last bercuti sbb next week dah kna attend meeting awal tahun.. tp ada jugak sekolah yg buat this week so next week diorg rehat sekejap.. so utk 2013 perkara pertama yg government servant nak tau of coz la hari gaji kan.. sebabnya tarikh pembayaran berbeza2 lagi2 kalau ada sesuatu perayaan.. bab ni aku x gemar sket sebab takut2 kalau gaji awal terguna la plak duit tu.. setelah meng'google' tadi so kat sini nak tepek tarikh pembayaran gaji tahun 2013

sumber : http://onenewshub.blogspot.com
Post a Comment