Post Terkini

Thursday, December 20, 2012

dah 4 tahun???

uit uit uit... dah nak dekat dah.. 20.12.2012 ni birthday my bro, makhluf.. baru masuk 26..  tapi 24.12.2012 ni anniversary aku n hubby...dushhh sekejap je dah 4 tahun.. cuak seh.. makna nya aku dah berttc almost 4 tahun la.. en suami dlm 3 tahun kot..sebab tahun pertama kitorang dia cm x berapa kisah je..sebab stress blajo..hehehe.. kalau ikut angka takut la jugak..tp kalau x perasan mcm xde apa2 je.. member2 anak sume dah masuk 2 3 orang..kitorang?? nan hado lagi.. aduiii tetiba risau plak..  anak angkat?? emm akan dipertimbangkan after 5 years marriage kot.. tp cm x bersedia je..  opps kna stop dah pasal anak..nanti melalut plak..

so far pencapaian kami dalam perkahwinan  memberangsangkan la..hehe kawin pun ada pencapaian kan.. walau x mencanak naik tp sentiasa dalam keadaan membanggakan ..pada aku la pandangan orang aku x tau..  dan satu sudut positif belum dikurniakan zuriat ialah sentiasa honeymoon.huhuhu..  makin tahun makin manja..dan kepuasan tidur sabtu ahad.. berlumba masing2 x nak bangun awal..hehehe..  alhamdulillah

yang  penting tahun depan akan menjadi  lebih baik sbb komitmen study en somi dah abis.. lega... happy berganda2..

24 Disember 2012 anniversary kami ke-4. tp x kemana kot sbb en somi dah kna prepare PSM dia..  apapun gud luck utk beliau.. tahun depan kite jalan2  makan angin eh..

Post a Comment