Post Terkini

Monday, December 31, 2012

Aquaria

29 Disember 2012.. Hari ni ada orientasi tingkatan satu n hari ni jugak my niece nak dtg dari melaka.. so kul 1 pm majlis orientasi selesai.. telefon en hubby suh amik kat sekolah.. disebabkan 3 hari berturut2 meeting kat sekolah ditambah plak hari jumaat tu stay kat sekolah smpi 6 pm mmg lah terasa kepenatannya.. otw nak balik pun kepala pening2 lalat sebab mengantuk. so of coz la tertidur kan..walhal seksyen 9 ngan seksyen 19 tu berapa minit sangat la nak sampai..

Cakap ngan en suami x mau masak, makan kat luar je.. pastu tetiba diorg call kata sesat  plak.. suruh tunggu kat Giant Kemuning Utama  n kitorang follow diorg kat sana.. pastu terus singgah  makan kat Pizza Hut seksyen 20..  Masa ni mmg ngantuk tahap gaban la sampai nak bercakap pun xde mood.. tapi makan tetap makan..hehehe..

pas makan terus balik umah, solat n melompat tidur atas katil.. en suami plak duk membooking ticket nak ke aquaria..pas asar terus siap2 gerak ke KL..  huhuhu dalam ngantuk excited gak sebenarnya sebab x pernah sampai kan..kiranya rezeki la kali ni dapat pergi..selalu merengek kat en suami  nak pergi tp bolayan je dia..

Anak buah merangkap my senior di sts dan aps.. panggilan?? tetap kak zal

Kami sentiasa berdua

hadi(hubby kak zal) ngan si mirul yg super duper aktif

ikan pari...besar giler

Siput apatah ni,,tapi mmg besarla

en suami bersama family kak zal

Kami nak balik dah
Pas maghrib terus kitorg g kampung baru.. iyela haritu nak bawa diorg makan kat kedai chop n steak tpi tutup.. So  kali ni bawala sekali lagi.. n alhamdulillah kali ni rezeki diorg dapat makan kat sini. n menjadi rezeki utk aku jugak sebab memang berjanggut la kalau nak ke sini.. Habis makan g jalan2 kat uptown Shah Alam plak..kul 12am baru balik umah..  isyak dulu pastu terus tukar baju g tdo..xde mandi2 dah.. hehehe.. memang penat tapi berbaloi la sebab keinginan utk ke aquaria telah tercapai.. hahhaa jakun kan..

Pada kak zal n family, thanks sudi dtg teratak kecil kami..
Post a Comment