Post Terkini

Monday, December 31, 2012

Our anniversary #4

24 Disember 2012.  first time kot celebrate anniversary.. Masa first year dulu kat cameron , pastu tahun ke2 n ke3 rasanye x kemana2.. wish mulut je kot.. hadiah2 pun nan ado...tahun ni plak celebrate kat secret recipe.. alhamdulillah.. dah 4 tahun pun.. 

En suami sementara tunggu menu sampai.. Ensem tak?? hehe  pakai spek baru lagi..
Mushroom soup.. I punye hot chocolate n en suami mocha.. pasan tak mata kitorg sepet  je masa ni.. mana taknye  g terjah SR kul 10 pg kot.. bgn tdo, lepak2 kejap, mandi2 terus ke sini..
menu kami.. Chiken parmigiana.. mmg sedap.. ayam yg disaluti dengan cheese..berbaloi-baloi
Habis makan sesi bergambar berdua plak.. x berapa cantik
Kami lagi yang masih berdua
Lentok manja sket
Pas abis makan terus balik umah semula.. rehat kejap then g bengkel kereta.. buat major services utk my kelinci.. sementara menunggu melepak lagi kat kedai makan.. hehehe hidup kitorg ni kalau keluar mesti singgah makan.. tp xdela membesar pun... 

Ya Allah , sesungguhnya kau lindungilah ikatan perkahwinan ini. Sucikanlah hati kami, jadikanlah kami pasangan yang saling menyayangi.. Serikanlah hidup kami dengan kehadiran anugerah terindahmu, zuriat yang kami nantikan.. Ya Allah Engkau terimalah doa hambamu ini.. Amin..


                                      








Post a Comment