Post Terkini

Thursday, June 6, 2013

Lambaian Kaabah

Alhamdulillah, 31 Mei yang lepas my BIL and his wife selamat berangkat ke Mekah untuk mengerjakan umrah.. Tahniah bang man dan  k.nor kerana menjadi insan terpilih untuk ke rumah Allah. Busu dan Zai doakan yang baik2 sahaja.. moga selamat sampai dan kembali ye..kami suami isteri tak pesan apa2 buah tangan pun.. sekadar doa agar dipercepatkan rezeki kami untuk mendapat zuriat.. juga dipercepatkan agar kami juga dapat menjejakkan kaki ke sana.. Iye.. hati sdg meronta2 untuk ke sana.. cemburu melihat rakan2 dan saudara mara sampai ke sana..
bang man sekeluarga.. 5 orang jejaka anak2 bang man
Turut menghantar bang man.. anak buah k.nor, pak tam, mak k.nor , kakak dan kami
mendengar taklimat terakhir sebelum berangkat
budak comel.. rasanya sedara mara dengan jemaah lain..so cute.. waaaa nak jugakkk
pak tam, bang man, busu
menyemak tiket masing2.. kak nor sangat manis berjubah hitam.. nampak ceria sgt.. gembira dapat ke sana kan
kami hantar sampai di sini je.. perasaan masa ni?? sgt sebak.. sebab mencemburui  peluang mereka di sana..  tapi  tumpuan dialihkan kepada yang lain supaya air mata tak berjurai.. ye saya dah pandai mengawal emosi.( tp kalau tgk cerita atau novel tetap kantoi.hehe)
ngan mak tam.. cam gaduh je kan.. tp hakikatnye.. kami baik2 saje
dengan k.zal.. my anak buah..hehe.. tua setahun dari me..
doa kami.. moga bang man dan k.nor dapat mengerjakan umrah dengan baik.. doa kami jugak, agar kami dapat menjejakkan kaki ke sana.. InsyaAllah.. mungkin 2-3 tahun akan datang..Amin
Post a Comment