Post Terkini

Sunday, November 7, 2010

kembar tiga

cuba teka??? dlm sibuk2 ber blog walking..jumpa ngan entry yg sgt2 mengujakan + meng'excited'kan diri..blog mamakembar3 mmg sgt2 best dan sesuai utk dijadikan panduan.. sbb apa?? coz dpt lihat dia mmg sgt2 seronok n happy menjadi seorang ibu kepada 3 orang anak yang kesemuanya lelaki dalam usia yg sebaya dan lahir pada hari dan tarikh yg sama..

mama, anda mmg betul2 super woman..very2 the superb.. xde langsung luahan keluhan atau kesalan dalam setiap entry.. n dan lagi bestnye mama ada susur galur kembar.. same to me... daku kembar , mak pun kembar, uwan ada adik beradik kembar n daku pun ada anak buah kembar.. n as she says.. tiub fallopio nye satu dah dibuang..same
for me..(walau x dibuang, tp ia jugak x berfungsi) disebabkan kehilangan struktur disebabkan cyst.. yesss ..seriously blog mama n her triplet telah beri satu semangat kepada daku.. wahhh kembar mama semua nye lelaki..n sgt2 lasak.. n like mama says, diorg ni semua berangkai..sorg nangis yg lain akan berjangkit...fuhhh..mama mmg betul2 hebat...hidup dalam kebisingan tangisan yg mendamaikan...

ok nk tgk pic anak2 kembar mama..sila lihat di bawah ( minta izin mama ye post pic ni).. tgk guys: sgt2 comel kan... hmm bila tgk pic ni sebenarnye rasa cm pnah jumpa je mama n her triplet dekat putrajaya masa pesta bunga. tp since mama kata first time n last time dia bawa anak2 masa g mkn kt mane tah..may be salah org kot.. tp masa tu pun baby kembar 3 n sgt2la comel.. geram je..rasa nk picit2 je pipi diorg..


inilah anak2 kembar mama..

Dan sambil2 baca semua entry mama, jumpa lagi satu blog yang sama jugak kes... kembar 3..tp kali ni gegirl..hehe cm janji plak..n saya rasa yg gegirl ni lebih muda dari kembar3 mama... ni plak anak2 mama aishah ..comel kan...sama jugak ngan anak2 mama...


ok..utk kengkawan semua bolehla view blog mereka berdua ni..mmg moment yg mengasyikkan la kalo dianugerahkan zuriat seramai ni..lebih2 lg kalo dah lama menunggu mcm mama.. 4 thn..
hmm bln 12 ni genap 2 thn usia perkahwinan..moga2 lepas ni ada sinar utk kami... ingin menjadi seperti mama ngan k.aishah( rasa2nye saya lebih muda dr nye sbb dia dah ada 3 org anak sblmnye) begitu tabah n enjoy menjaga anak2 kembar.. hehehe gaya cam bakal dapat anak kembar je kan..tp kaloo ada rezeki alhamdulillah..sgt2la bersyukur... amin amin amin...

opps teringat la plak ngan schoolmate mase sekolah...first baby dia adalah twin..sepasang.. and utk 2nd pregnancy ni pun alhamdulillah dia juga mengandungkan anak kembar...moga2 dipermudahkan semuanya..amin...

**ini adalah entry yg paling mengujakan daku** nak anak kembar jugak..Ya Allah Engkau kabulkanlah doaku ini..Amin


Post a Comment