Post Terkini

Monday, November 29, 2010

2nd hand book

baru lepas mengemas kotak2 yg bertimbun2 kat dalam bilik..
nk simpan dalam stor xde stor la plak..
biasala umah flat kos rendah ada 2 bilik je
tp rendah2 pun sewa dh Rm 500++
mmg cekik darah tul duk s.alam ni
tp nk buat cmne rezeki ada kat sini
nk beli umah rasa rugi plak
takut en suami nk berubah angin pas abes degree nanti
manalah tau nk p keje kat utara timur selatan ker??
isteri dia xpe, just isi borg transfer jer..
cepat dpt pindah cepatla duk bersama
kalo lambat2 pjj le jawabnye...
hmmmm benci betulla istilah pjj ni..
terpaksa memendam rindu..
masa kemas2 td jumpa la buku2 lama time blajar dulu
buku dr diploma smpi degree
tp xdela byk manapun
sbb masa degree dh bijak sket..main photostat je
lg jimat kos
terasa mcm nak jual je buku2 tu sume..
iyelah dh masuk dunia pendidikan ni rasanye dh xde dh nk guna buku2 tu
lebih baik la jual je
sayang tu tetap ada.. condition pun masih dlm keadaan baik
tp malas nk ngangkut berat2 bila pindah nanti
area shah alam ni mana ek kedai yg nk amik buku2 lama ni..
inform me k..
nk jual ler

Post a Comment