Post Terkini

Monday, November 29, 2010

Majlis pernikahan Yusri@Pen & Ani


Bersamaan 28 Nov hari Ahad kami telah menghadiri majlis perkahwinan best friend en suami, Pen di USJ 22. Kitorg ikut sekali ngan rombongan pengantin sbb si Pen kata rombongan dia tak ramai.. almaklumlah semuanya dari utara.. so smpi sana dlm kul 10 pg.. pas akad nikah kitorg terus makan ..n tunggu jap kawan en suami, Ilmi yg tgh otw.. then dalam kul 12 cmtu kitorg pun gerak balik sbb en suami ada study group ngan member2 dia.. almaklumlah nk exam..ok, so kt bawah ni aku tepek pic membatalkan air sembahyang je..sbb tu je yg sempat diambil.. pastu battery terus abes. selamat pengantin baru kepada kedua2nya n semoga berbahagia.. diorg ni bakal berjiran ngan kitorg nanti kat seksyen 8.. dugaan hari pertama, mas kahwin nye telah dicuri.. jahat betul la pencuri tu..x berkatla hidup ko.



Post a Comment