Post Terkini

Sunday, November 21, 2010

Cuti yang busy


Hmm cuti kali ni..bermula dari raya haji adalah cuti yg amat busy dan agak memenatkan...Antara lokasi utama kami adalah seperti berikut;
Rabu: Bukit changgang, Banting
Khamis: seksyen 8, shah alam
Jumaat: Buloh Kasap, Segamat
Sabtu: Subang

Semuanya ada agenda tersendiri..dari pulang beraya, bekerja, kenduri doa selamat hinggalah menghantar rombongan meminang..puaslah kami berjalan2..cuti kami kebanyakkannya di dalam kereta.. dan sekarang berada di rumah sendiri bersama ipar duai..

bila dah berkumpul2 ni panjanglah langkahnye..tp kalo dekat shah alam ni mana lg nak pergi kalo bukan I-City ngan Uptown..hmm masuk ni dah 4 kali kitorg pergi sana..bukanlah best sgt pun tp memenuhi tuntutan dari sedara mara yg datang berkunjung..

1st time pergi cuti sekolah bln 6 hari tu..hanya kami berdua..iyelah masuk tu i-city baru je naik..so nk tgkla apa yg best sgt.. kali kedua after raya..bawa anak buah hubby g jln2 ke sana.. then seterusnya ngan family abg man, n smlm bersama family uteh n paktam..

perghh mmg penat le nak berjalan2 hanya setakat nk tgk lampu..tp berbaloi la dengan family yg jarang smpi ke sini...hmm tp baru terperasan..sy x pnh pun bw family sy sendiri jln2 kat sana..kalo mak n abah dtg pun just lepak2 kat umah..paling tdk pun abah ajak g uptown..itu jela..maybe sbb kami ramai yg menetap di s'ngor..so keinginan nk berjln2 kat s.alam ni kureng sket..ok utk gambar2 kami di i-city kalo rajin akan di update post ni... kalo malas, makanya ia akan berkeadaan seperti ini sahaja..sekian..


Post a Comment