Post Terkini

Sunday, April 10, 2011

Umar ngan atok

Ini budak nampak macam senyum je kan?? tp sebenarnya dia meronta2 minta dilepaskan.. x nak amik gambar.. org kata apa, gelak tp nk nangis.. last2 bila atuk lepas kan dia, happy kemain lagi..tp bila acik yg cun ni g tunjuk gambar yg sempat di tangkap, apa lagi melalak2 la dia.. si adik, adif tengok kan ajela..
tp umar ni baik.. penyayang.. kalau dia tau kite nak marah dia cepat2 dia peluk kuat2, tanda sayang la konon.. pastu cakap pun sopan2.. ops bukan dia je kot, sume la adik beradik dia.. huhu pandai berlakon eh.. kalo dia rindu kat kite pun dia akan peluk kuat2.. hmm sayang korang sume..
haa berbalik pada gambar, si umar ni mengamuk sebab masa ni dia dah kena balik s.alam dah.. agaknye x puas nk manja2 ngan atuk tu yang buat peel tu.. kdg2 smpi x nak salam.. alasan?? "umar penatla, x tau ke".. hehe ayat standard.. tau sgt.. tp yg penting alasan utama sebab x nak balik tinggalkan atuk ngan uwan..
sama gak la kalo pegi umah diorg.. kalo nak balik tu buat x tau je.. xnak salam.. dengan alasan kalo x salam kitorg x kan balikla agaknya.hehhe.. tp mata jeling2..hehe dulu akak dia si aisy confirm akan nangis kalo kitorg nak balik, pastu jangkit ngan umar.. last sekali si adif plak buat hal...aduhai... sian anak buah aku... tp nanti acik dapat baby acik bagi kawan kat korang ye..
oh yaa..korg2 sume nak dapat sepupu tau.. acik kembar lagi satu nk dapat baby..tp nanti baby dekat ngan baby zahrah.. so leh jumpa sekali sekala je..
apa?? nk jumpa selalu?? suhla acik pindah s.alam.. tp kalo x dapat doakan acik kembar yang ni plak dapatkan sepupu tuk korang ye.. :) muahhh sayang korang..

Post a Comment