Post Terkini

Saturday, April 2, 2011

sekadar update

lama dah rasanye x update blog.. jengah2 blog member pun kejap2 je.. x sempat nak baca sume post.. this week terasa sgt jadual yang amat padat.. nak berblog pun rasa cm buang masa je.. esok kna g sekolah lagi.. nak update file.. ntah budak2 praktikal tu dtg membantu atau tidak..tp dah pesan dah.. oohh yea tadi ada event kat sekolah.. so hari ni memang x senang duduk la.. sebab handle dak pengawas jadi mc.. so 99% memang kat atas pentas la.. u know what.. td kena sound ngan budak praktikal.. diulangi, PRAKTIKAL ok.. rasanya kali ni dah 2 kali kna sound.. budget bagus jerk..geram betul.. mmg la salah diri sendiri.. sebab silap bagi jawatan GKMP.. tp x sepatutnya dia cakap mcm tu .. boleh dia cakap gini (sila baca dengan nada tinggi) " Akak ni! bagi jawatan salah! Dia bidang bahasa la bukan kemanusiaan!" hmm tercengang jugak la.. boleh plak dia cakap mcm tu.. nak tak nak minta maaf je la.. tp dia buat x tau je.."Patutla ramai yang kata bebudak TESL Uitm ni budget bagus " Hello, member aku grad oversea xdela poyo macam ko".Dan bila cakap dgn guru pembimbing dia, kesilapan tu adalah dari saya, so Pn Nara ckp " sepatutnya dia patut tau jawatan Pn. Noraini sebab budak praktikal tu under Pn. Noraini.. Hmm betul jugak kan..

Lagi satu yang agak kurang ajar disini bila dia tanya jawatan K. Linda.. " Azlinda tu jawatan dia apa?" lebih kurang camtu jugakla.. terkejut jugak disitu sebab K. Linda tu PK HEM.. kalo tak nak panggil Puan pun at least ada la gelaran akak di depan.. tp dia cakap macam jawatan dia besar sgt je...memang poyo abis la..

oppss terlebih update la plak.. termengumpat plak.. tp member dia, Mimie ok.. budak Uitm gak.. tp biasala, yang baik x dipandang.. so kerana nila setitik rosak su sebelanga.. Nasib ko la D*****.. hmm ingat saya sorang yg berperasaan begini.. rupanya ada yg terlebih dahulu bercakap tentang dia..

Post a Comment