Post Terkini

Monday, July 25, 2011

Ujrah 1%

Tuan / Puan,
Tuan telah berjaya ditawarkan pertukaran kos pentadbiran dari (3%) kepada ujrah (1%). Sila semak / cetak surat tawaran dan tuan/puan melengkapkan berdasarkan panduan pengisian.
NAMA INSTITUSI: UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (KAMPUS DUNGUN, TERENGGANU)
PERINGKAT PENGAJIAN: DIPLOMA SEPENUH MASA
NAMA KURSUS: DIPLOMA SAINS KOMPUTER

Sila masukan Nombor kad pengenalan dan kata laluan untuk log masuk ke www.ptptn.gov.my untuk semakan penyata:-
No KP: ************
Kata Laluan : ********
Sekian terima kasih

_________________________________

yup..saya dapat tawaran ujrah.. masalahnye sekarang hati masih berbelah bagi nak apply atau tidak.. owhh tajuk adalah diploma sains komputer..tp offer adalah untuk diploma n degree.. so kna bayar dalam tempoh 120 bulan.. utk diploma dengan kadar rm147 sebulan n degree 130 sebulan.. hmm cuma skrg ni ngah confius.. adakah pembayaran ni di buat serentak atau dia abiskan diploma baru continue ngan bayaran degree.. mcm sekarang saya just potong gaji utk diploma je.. jadi xdela banyak sgt komitmen.. dapat gak jimat dlm Rm70++..
hmm ada x rakan2 blogger yg baca entry ni apply ujrah.. kalau korang amik loan utk dip n degree cmne pelaksanaan dia after apply ujrah.. tolong beri pendapat ye.. thanks :)

Post a Comment