Facebook Pages

Sunday, July 31, 2011

KAMI NAK DWET RAYA DAN KAD RAYA DARI DIYAN

4 comments:
LinkSyarat2 :

1. Follow blog saudara afif dan saudari ira - DONE
2. letakkan entry KAMI NAK DWET RAYA DAN KAD RAYA DARI DIYAN -DONE
3. tepek banner cute kat atas tu - DONE
4.hantar komen kat link entry- In Progress

ok.. so nak tau lebih lanjut boleh klik kat banner.. hmm sekali sekala join GA x pernah bertuah.. hope kali ni adala rezeki. amin :)

**update: sorry ye diyan... termalu la plak salah tulis nama sponsor..huhu.. tp akak dah betulkan :)**

SAPS ONLINE

3 comments:

Sgt2 confident seluruh warga guru di seluruh Malaysia sedang bertungkus lumus bersengkang mata meng'key-in' markah exam secara online.. memang menguji kesabaran sungguh.. bijak2 sape yang buat sistem ni.. hmm dari sudut positif sistem ni memang sgt2 berkesan.. sebabnye x perlula kami terpaksa beratur utk mengisi markah di dalam sebuah komputer.. dan bila2 masa pun boleh.. sambil baring2 pun boleh.. x macam sebelum ni, kena key in di sekolah je.. n pandai2la curi masa senggang utk key in markah..

tp dr sudut negative plak.. hmm biasala sistem baru.. x berapa nak stable lagi.. so memang la sistem selalu bengong2 kan..nk masuk ke sistem pun makan berjam2.. kadang2 x masuk langsung.. nk best la, bila tunggu lama2, sekali sistem error la plak.. blum lagi bila dah key in marksheet student, sekali bila tekan simpan xde satu pun yang di save kan.. memang paneh la hati ni.. Apapun thanks pada system developer sebab buat sistem ni n minta sesangat tolong upgrade kan sistem ni.. kalo boleh perluaskan capaian.. xdela cikgu2 duk melangok 3-4 jan sia2 depan pc.. tambahla server yang ada biar laju sket nak access system.. boleh tak??

**part paling best ialah x perlu dtg sekolah time cuti semata2 nk key in markah..yeayyyyy**

Wednesday, July 27, 2011

Khairul Fahmi lupa diri??

No comments:
Lupa dirikah?? saya x tau.. tp kalau baca dari gosip internet ni seperti membenarkan pulak gosip2 yang tersebar kan.. tp orang lupa diri ni x lama kan.. so kita tengokla saje sejauh mana kecemerlangan dia.. any comment?? no comment? okep..daaa

Monday, July 25, 2011

SEGMEN : Mari Cari Kembar Blogger

9 comments:
Berjalan2 ke blog nusha jumpa plak segmen mari cari kembar blogger..sgt simple n mudah.. korang pun leh je join.. nak letau lebih lanjut sila klik pada header Cik Najihah ye..


My birthday: 03 Julai 1984

so ada sesape kembar tarikh ngan daku??? cepat2 kite pakat join reramai..

CLOSED : 26 JULY ; 12 TENGAH MALAM

Ujrah 1%

No comments:
Tuan / Puan,
Tuan telah berjaya ditawarkan pertukaran kos pentadbiran dari (3%) kepada ujrah (1%). Sila semak / cetak surat tawaran dan tuan/puan melengkapkan berdasarkan panduan pengisian.
NAMA INSTITUSI: UNIVERSITI TEKNOLOGI MARA (KAMPUS DUNGUN, TERENGGANU)
PERINGKAT PENGAJIAN: DIPLOMA SEPENUH MASA
NAMA KURSUS: DIPLOMA SAINS KOMPUTER

Sila masukan Nombor kad pengenalan dan kata laluan untuk log masuk ke www.ptptn.gov.my untuk semakan penyata:-
No KP: ************
Kata Laluan : ********
Sekian terima kasih

_________________________________

yup..saya dapat tawaran ujrah.. masalahnye sekarang hati masih berbelah bagi nak apply atau tidak.. owhh tajuk adalah diploma sains komputer..tp offer adalah untuk diploma n degree.. so kna bayar dalam tempoh 120 bulan.. utk diploma dengan kadar rm147 sebulan n degree 130 sebulan.. hmm cuma skrg ni ngah confius.. adakah pembayaran ni di buat serentak atau dia abiskan diploma baru continue ngan bayaran degree.. mcm sekarang saya just potong gaji utk diploma je.. jadi xdela banyak sgt komitmen.. dapat gak jimat dlm Rm70++..
hmm ada x rakan2 blogger yg baca entry ni apply ujrah.. kalau korang amik loan utk dip n degree cmne pelaksanaan dia after apply ujrah.. tolong beri pendapat ye.. thanks :)

Saturday, July 23, 2011

MALAYSIA vs SINGAPORE

No comments:

pic taken from jomklikblog.blogspot.com

Setakat entry ini di tulis Malaysia 3 Singapura 4.. perghh memang suspen je.. bikin hati gue panas.. 1st half Malaysia ketinggalan 1-3.. sangat2 confirm dan confident seluruh rakyat Malaysia gundah gulana dengan keputusan separuh masa pertama.. empunya entry ni pun dah x nak tengok game.. layan internet lagi bagus..
lagi geram bila kapten Malaysia dilayang kad merah..
arghhhhhhhhhh dah kna 3-5 la plak.. tension sudah.. rasa hilang mood nak taip.. menci menci.. x suka xsuka.... go go Malaysia.. sket je lagi.. cuba jaya pasti berjaya.. amin