Post Terkini

Thursday, November 20, 2014

2.07 pagi..

Aduiiii.. baru siap sorting nama bebudak untuk kelas form 2 tahun depan.. Start lambat, tdo pun lambat la.. Tersengguk2 aku depan pc.. Huarghhhhhh... Sebelum tu mengedit gambar-gambar untuk SINAR 2014. Dari 4 folder, ada lagi 3 folder belum siap.. Nak bawak kat sekolah esok, busy plak nak menyiapkan fail budak2 untuk open day.. Haishhhh, prospek pun belum order lagi..Huhh.. x rasa macam nak cuti pun.. Tangan ku ada 2 je.. Alamak minit mesyuarat panitia geografi pun x siap lagi..Huhu.. 

Ahhhh... itu kita pikirkan pagi nanti.. Eh skrg pun dah pagi.  Sekarang masa untuk tdo.. Zzzzzzzz


Post a Comment