Post Terkini

Monday, November 17, 2014

JJCM : Burger Bite

Akhirnya, last week dapat gak menjejakkan kaki ke Burger Bite di Bandar Saujana Putra. Penangan dari my sister yang post gambar kat burger bite. Sangat mengiurkan..  Haishh tetiba lapar plak tengah2 malam-malam ni.. Ini adalah schedule entry ye. Kebetulan plak  my twin pun request nak makan kat situ gak.. So dari Shah Alam  bergerak ke Saujana Putra. Dari Nilai pun gerak ke Saujana Putra. Elokla sangatla tu kan. Kat tengah-tengah..

So bertemu la kami  adik beradik.. Untung gak kan bila adik-beradik duk dekat-dekat ni.. Hehe kakak ipar aku gak la yang jeless tak dapat join..Hehe..

Bacon cheese burger
Beef  Bacon with Cheese  RM 14.80
Beef Bacon pilihan en hubby. Aku tak rasa pun. Di datangkan sekali ngan fries.. Hubby kata biasa-biasa je.. 

naked burger
Naked Burger RM 19.80
Naked burger plak pilihan aku.. Jenuh gak nak perabih..Mujur licin. Sos dia sedap.. Naked burger ni takde roti burger.. Sangat okla sebab ada dua keping burger yang nak kena perabih. Ada fries, brokoli ngan bunga kobis. Sedapp.

Bersedia untuk di makan. Yang dalam bakul rotan tu chili fries.. Dia letak gak daging cincang atas tu.. RM7.80 kot. Tak berapa nak ingat plak.

Menu suami dah hampir habis
Me, twin, and my sis wani
Azwan n my hubby.. Ise masa ni takde..cuci berak anak..huhu.. Izzul duk leka ngan game ninja dia tu..
Habis makan kitorang singgah rumah wani. Cadangnye memanglah nak singgah, tapi apabila hantu game bertemu akhirnya ketiduran gak lah kat rumah diorang. Pagi-pagi balik S.Alam pastu siap-siap kemas rumah balik nogori.

So kalau nak ber santai-santai, lepak-lepak ngan family Burger Bite kat sini memang sesuai la sbb xdelah ramai sangat orang. Relax je.. Untung adik aku, rumah dekat ngan tempat makan best-best. Eh tapi aku pun untung gak apa.. Rumah dekat dengan serba-serbi.. Buat masa sekarang la.. Pindah nanti dah jauh la.. huhu. So agenda lepas ni, nak bawa my adik n azwan plak ke William corners. Huhu ngidam soda herbs dia.. sedap giloss


Post a Comment