Post Terkini

Tuesday, November 11, 2014

Salam kerinduan

Kerinduan la sangat kan.. Banyak dah entry yang tertangguh aku nak buat. Disebabkan oleh ke'busy'an di akhir2 tahun ni..  Sekarang ni cikgu-cikgi tengah sibuk nak menyiapkan result pelajar. Guess what??? Tahun ni saja setiap pelajar tingkatan 1 dan 2 akan terima 18 slip keputusan peperiksaan dan PBS.. Hahaha.. amik kau.. Gila kentang sungguh.. Dan aku tak berapa gigih nak print kat sekolah disebabkan malas nak berebut-rebut ambil queue plus kengkadang ink printer yang cepat sangat abis tu.. 

So print kat rumah lagi senang walau terpaksa membazir harta sendiri.. Kata pengetua pun duit elaun bukan duit kami tapi untuk sekolah kan. Lega kerja hampir selesai tapi tertangguh plak dua kelas sebab A4 paper dah abis..  Pas abis print kerjanya mengecop plak hampir 250++ helaian kertas.. Memang terbaik la.. Hahaha..Gelak ikhlas tau.

Lepas tu bersiap sedia untuk open day next week hari jumaat.. Dan ditambah lagi dengan deadline mengedit wajah2 guru untuk Majalah Sinar 2014.. Haaa amik kauu... Dalam cuti kena plak datang sekolah untuk pengesahan murid tingkatan 1 2015 dan filing HEM tak siap lagi.... vavavaaa...

So kat bawah ni entry yang aku nk buat tapi tertunda disebabkan tanggungjawab besar yang lebih penting..
burger
Makan-makan di Burger BIte
Tentang resepi puding roti karamel sedap dari mr google
dapat kunci rumah
Yeayyy kunci rumah dah dapat tapi...
i think
Virtual class  I-Think
Anak-anak ikan keli abah
So kalau berkesempatan aku update la ye..
Post a Comment