Post Terkini

Wednesday, November 19, 2014

JJCM : Williams Corner

Ke williams corner lagi kami.. Kali ni bukan berdua ye.. Big no kalau berdua.. Kali ni datang ngan my twins.. Sebab dia teringin nak try.. Kitorang pun nak repeat gak sebab laki aku duk kata yang mix grill dia sedap.. So last 2 week after tgk progress rumah, pas maghrib kami gerak ke Plaza Mayang.. Mujur datang awal, orang pun x ramai lagi..

So orderlah mix grill. Dia ada dua versi ye, kami ambil yang baru mengikut suggestion yang diorang bagi.. Air pulak kami order strawberry avacado, coklat avocado, kedondong asam boi  ngan manggo juice (dalam jus mangga ada buah tembikai n laici)


williams corner
air aku je  x sampai lagi.. yang lain sume dah sampai..
Mix grill  RM88
Si Yuzai nak order nasi goreng ketam.. Tapi aku ngan en hubby tahan dulu. Kitorang suruh abiskan yang ini dulu tgk kenyang ke tidak.. Kalau tak bolehlah kalau nak order pun. So mix grill ni ada ayam, lamb ngan beef.. Lamb ngan beef dia memang terbaik.. Sos nye pun sedapp Tapi aku makan lamb sikit je, x boleh masuk sbb rasa kambing kuat sangat. Ada fries ngan brocolli.. Ayam dia je yang kureng sikit sebab kering sangat. Yang lain semua tip top..  

So lepas makan, tanya si Yuzai nak order lagi ke tidak ..geleng kepala dia..hehehe.. Tapi tapi tapi.... kitorang nampak sesuatu kat meja orang lain. Kitorang nampak ada air pelik. So panggil budak pelayan tu tanya air apa.. Then dia kata air sampah.. Campuran serai, lemon, asam boi, air soda, laici ngan daun pudina. Macam pelik plak kan. So orderlah satu kelas.. Sekali rasa, aduiii sedap giler... Haruslah kena repeat balik ke william corners ni. Sedap kot.. Yang penting bukan datang berdua..

So total untuk 5 gelas air dan mix grill ialah RM128.. Reasonable price pada aku.. Air segelas RM 8 ye. Air dia pun semua sedap-sedap..  Conclusion?? Akan pergi lagi ke william s corner ni. Hehehe tapi kena tunggu gaji le.
Post a Comment