Post Terkini

Thursday, June 9, 2016

Family day : Teluk Batik

30 April lepas family day anjuran KKGK SMKS9 telah berjaya dilaksanakan.. Tahniah pada Naib pengerusi dan ahli-ahlinya sebab berjaya menganjurkan aktiviti yang julung-julung kalinya..

Aktiviti selama 2hari 1 malam ni x sempat aku nak join semuanya..Mula2 on the way ke Teluk Batik ni pun dah ada task dia.. Tapi x dapat nak join sebabnya bertolak lambat dari rumah.. SIL datang umah.. So gerak keluar sekali dengan diorang. Itupun keluar dah dekat kul12.00 pm.. Kalau ikut tentatif kena gerak keluar pukul 7.30 pg.. So memang x dapatlah nak join task diorg tu..

Next aktivti, aktivti pantai plak.. Pun x dapat join.. Sebab on the way nak ke sana sesat plak.. Itupun amik masa sejam gak patah balik.. Aduiilaa jenuh rasa.. Rasa cam nak balik Shah Alam semula plak.. Sampai kat Virgo Batik pun dalam kul 6.30 petang.. Memang bye bye la kat pantai tu. Tak dapat nak bawa Mira main pantai.. Sob sob sob..

So terus tunggu malam la. Aktiviti makan-makan.. Ada cabutan bertuah untuk kanak-kanak.. Tapi nampaknya Mira memang tak bertuah malam tu..Hihi.. Habis majlis terus masuk bilik dan zzzzz....

Hari kedua akviti sukaneka. Lepas bekfes terus ke padang yang disediakan. Haa yang ni barulah dapat join.. Tapi x sepenuhnya dapat join..  Jom tengok gambar.. 

Yang ni antara game bebudak.. Kemain syok diorang ehhh... 
Di manakah niceuncle ???


Ni plak satu-satunya game yg aku join.. 
Game couple x leh nak join plak sbb en somi xde.. pastu bila dia ada aku plak nebes nak main..hehehe..

Pas game cabut lari ke pool.. Bagi si mira main air.. Dia kalau bab2 air dia kemain suka.. Mula2 je memalu . Kang bila dah naik sheikh menangis la x mau kuar.. huhu..

Puas mandi pool kitorg balik semula ke padang untuk acara penutup.. Pastu naik bilik.. Kul 12 lebih kurang check out.. Ke kedai hasil laut Jamilah plak la lepas ni........... 



Post a Comment