Post Terkini

Thursday, September 18, 2014

Tanpamu siapalah aku...

Sekali sekala apalah salahnye perkenalkan kawan2 yang menjadi tunjang kekuatan bertahan di sekolah yang serba gah ni.. Alhamdulillah bertahan di sini disebabkan mereka. Kalu tak mengenang rakan2 dan adik2 murid lama dah say bye bye.. Padahal baru nak masuk 5 tahun kot kat sini.. Tapi serius  kalau bukan support dari kakak2 senior dah lama dah chow chin chow.. Thanks sume... diorg memang sangat2 cool berbanding kami adik2 yg dok panasss je sentiasa..

K.munaimah, kak shima, me, nara n k.azwa..
tambahan ahli..shuhada @ shu @ ada
belakang dari kiri.. k.zila, nara, k.ilyana, k.imah, k.z
duduk dari kiri: k.munaimah, k.izan, k.shima, k.anun
tambahan ahli.. k.ayu (tudung biru) , kak sara(shawl purple)
dan lagi...
kawan gaduh.. nas n k.zila
aku ngan kawan setaman, k.suhaila
member paling cantik kat sekolah.. mas.. badan macam model uuuu..
yang ni kakak2 senior..x silap ni semua penerima anugerah APC.. hebat2 belaka diorg ni.. yang dua org ni, pelajar kesayangan cikgu2 smks9.. sangat rajin menolong, setiap hari waktu balik, confirm muka diorg ada kat bilik guru.. sebabnye nak tolong angkat beg2 cikgu.. Puas menolak, tetap juga nak ditolong.. Thanks raga n rakesh..
Hahaha nak cite satu2 pasal kengkawan sekolah x larat plak.. tp aku selalu ambil semangat diorg kalau stress.. Lagi2 akak2 senior.. tabik hormat kat diorg. Kadang2 rasa x layak jadi cikgu bila tengok komitmen diorang sume,, mungkin sebab aku ni jiwa muda lagi.. tu yang darah panass je manjang.. thanks kakak2 sekalian sebab sentiasa membantu..  adikmu ini masih bertatihh..


Post a Comment