Post Terkini

Sunday, May 24, 2015

DONE!!!

Hari tu dah tunjuk kan feature wall kitorang yang berbalam-balam tu.. Kalau tak ingat ni aku tepek kat bawah ni sekali lagi.
.
.
.
v
v
v


so next week nya beli laa lagi seliter cat yang sama.. cuma kali ni cam cat minyak plak.. Tapi aku tak mengecat.. serah 100% pada tok laki..

Kat bahagian bawah dah cantik dah kan... nampak dah beza dia.. tul tak??

settle kan bahagian bawah, kita kasi 2nd layer plak kat bahagian atas..


Dan hasilnya... tadaaaa... cantik dah.. Alhamdulillah...

twin aku sebok tanya apsal aku cat dinding sebelah tu warna pink... hahaha aku pun x pasan warna pink.. tp combination dia aku suka..oklah kann..

lepas ni operasi mengangkut barang plak..
Post a Comment