Post Terkini

Friday, December 9, 2016

Makan2 celebrate cuti

Alkisah.. Awal cuti sekolah haritu saje mkn2 lepak2 ngan kengkawan.. Kengkonon meraikan percutian bersama2.. Cewahhh.. Padahal ni la pun kali pertama kuar sesama musim cuti ni.. Kalau tak nan hado...  Kebetulan plak petang tu nak amik tepon pemberian YES.. so alang2 kan.. Alang2 juga kitorg celebrate birthday k. Zila..  Kek disponsor oleh ina.. 
Haha dlm makan 2..havoc juga kejadian nye.. Almaklumlah mak2 keluar dengan anak2 kan.. Mira mcm biasalah duduk kat baby chair sekejap je.. Pastu dia ngamuk nk explore keliling kopitiam.. Kejadian air tumpah pun smpi 3 kali kau... Memula birthday girl tumpahkan air.. Pastu si taqriz plak, anak k. Zila.. Haha sbb mak dh tumpahkan dulu of coz la x blh nk marah anak kalau dia tumpahkan plak kan.. Last sekali anak k. Su plak tumpahkan... Haduii meriah sungguhla..
So sebelum pertumpahan air berjangkit pada yang lain kitorang angkat kaki dulu..
Hehe kelakar pun ada.. Gigih mak2 kalau nak hang out ngan kengkawan..  Kalau bapak2 relax je.. Lepas keje balik memalam pun apa dia kisah.. Kalau mak2 ni nak mencari masa belum tentu.. Huhu..
Apapun sekali sekala lepak ngan kengkawan ni best jugak.. Kalau dpt berkelah lagi syiokkk rasanya.. Leh lepaskan anak explore dunia..
Cuti tinggal plus minus 2minggu.. Hadoii dag dig dug jantung aku... Debar rasa.. OK bye
Ok aku nampak boolatt sangat.. Factor camera OK.. 
Kek di taja Ina

Post a Comment