Post Terkini

Wednesday, December 14, 2016

Burger Kukus Lava, Damansara

Alkisah, jalan-jalan cari makan Jumaat yang lepas.. Bukan jalan-jalan pun tapi sebab  terjumpa banner Burger Kukus Lava .. So bila tengok macam sedappp, encik suami pula kata nak cuba..so wajib la cuba ye.. 

Tengok tu..dah banyak channel dah burger ni muncul.. Confirm sedapp ni..

Burger Kukus Lava
Burger kukus.. Encik somi punya.. Aku dah rasa..memang superb..Ko tengok jela sos dia.. Mengiurkan bebb..


Burger Kukus Lava
Macam biasa.. Chicken Chop.. Sos dia pedas wehh.. 
Aku tak order burger sebab rasa cam x boleh abis.. So order la menu di atas.. Sekali kau tak abis juga.. Mana tak nye sebelum tu duk melantak bihun goreng sampai dua pinggan.. Mau tak kenyang.. Huhu rugi2.. Kentang goreng tu pun masyaAllah banyak nye dia bagi...


Si comel sepet dah aim air tu.. X boleh la sayang..

Burger Kukus Lava
En somi punya.. Tak tau nama dia..Tapi dia kata torbaikkkk..

Burger Kukus Lava
Neslo blended.. Siap ada cincau lagi ko.. Sangat sedapppp

Nak contact?? Dipersilakan..

Aku sangat-sangat recommend korang untuk datang sendiri ke Burger Kukus Lava ni.. Sebab aku bagi 5 bintang penuh.. Memang sedap kau.. Konsep dia kau order dan bayar dulu.. Nanti amik nombor giliran dan pesanan akan dihantar ke meja.. Menyesal pegi sebab perut dah separa penuh.. Kalaulah kosong memang nak meletup bintang aku bagi kat restoran Burger Kukus Lava ni. Tapi apapun lain tekak, lain perut lainlah citarasa kan.. Pendapat aku, memang sedapp.. Pendapat somi tak payah tanya kalau dah ajak datang lagi tu.. So pada sesape yang rasa terliur dan nak rasa sendiri kesedapan Burger Kukus ni moh la ke alamat Jalan Pju 10/3C Petaling Jaya. 

Kalau nak tau details korang  boleh serbu Fb diorang Man Burger Kukus Lava.  Agak2 tak mau ke Damansara boleh ke Saujana Utama di Sungai Buloh.. Yang penting jangan ko datang hari Isnin.. Isnin kedai tutup hokey...

Oklah setakat ini sahaja entry tentang Burger Kukus Lava.. Dan ini bukan entry berbayar ye..Ini entry ikhlas dari anak tekak dan perut..Hehehe.. 
Post a Comment