Post Terkini

Wednesday, December 2, 2015

holiday mood activated

air asia tambang murah
Sabah mu tunggu aku datang

Alhamdulillah.. Sehari lagi..  Pre anniversary katanya... Hahaha bolehla.. asal bulan 12 je bila-bila boleh sambut anniversary.. Sebab selalunya kalau 24 Dis selalunya sedang bermeeting di sekolah. Memang x dan nak enjoy dgn en suami...Cuma tahun ni Alhamdulillah 24 Dis tu xde meeting.. haa yang tu baru betul2 honeymoon.. Kihkihkih..

Malu nak cakap.. tapi nak cakap gak.. tiket ni aku booking setahun gak la..bantai kena gelak dengan si wani adik aku masa dia tau aku booking awal...  Mana taknye cuti-cuti sekolah memang keje aku bersiar-siar dekat www.airasia.com.. duk manjang tgk harga tiket 700++ (couple)masa tu sekali satu hari tu dapat RM400 return dua orang mau aku tak menggagau terus beli.. Oklah kan..aku kalau check ticket mmg terus tengok total 2 org..

So itenary pun dah siapkan.. nanti aku snap apa yg aku buat.. berdasarkan pengalaman blogger gak..hehe.. So next entry la ye.. saje nak banyakkan entry.. haha..
Post a Comment