Post Terkini

Thursday, December 3, 2015

IKEA : Aku aim katil ni!!!!

Selasa hari tu aku g IKEA.. ngan cousin Yana & Rina.. Lama gila x jenjalan sini.. Seingat aku adalah 3-4 kali masuk sini.. Paling last masa bawa Smacha kawan en suami dari Thailand.. masa dia keje WD dulu la.. pas tu xde dah..

Kali ni berjalan2 ngan sepupu aku, beljar benda baru.. hahaha.. sbb aku ngan en suami tak pernah membeli..So pelik mcm manalah buyer2 ni memilih perabot2 yang diorg nak tu.. Rupa-rupanya kena amik form sebelum masuk dalam ni..dia sediakan sekali ngan pensil.. dah masuk IKEA bolehla pilih perabot2 yang berkenan then tengokla diorg letak kat seksyen berapa and ada berapa partition yang perlu diambil.. Hahaha... nampak tak??? Nampak tak betapa jakun nya aku tak reti membeli..wakaka.. So jenjalan kat situ, aku terjatuh cinta pada perabot yang ini


IKEA

Terus rasa mengidam wehh..Bilik study aku tu belum ada meja study pun lagi..Biasalah aku ngan en suami kan macam kura-kura.. Sikit-sikit baru beli..ingat nak letak ni kat bilik study.. tapinye bilik aku ni kecik bebenar..ntah muat ntah tidak.. nak kena ajak laki aku mengukut kat ikea.. pandangan mata dia selalunya betul,.. Engineer kan.. Pandangan mata aku plak asal berkenan boleh je..dah beli nyesal..huahuahua.. Ok set dalam kepala otak nak yg ni.. tapi kalau jumpa yg lebih murah harus sapu yg murah la.. Bab murah & mahal ni aku kurang risau sebab ada en suami yang teliti..dia akan tgk benda tu berbaloi tak.. kalau murah berkualiti atau tak.. So aku selaku bini happy je sbb quality control dah ada..

IKEA moga ketemu lagi...

Post a Comment