Post Terkini

Saturday, June 11, 2011

Rumah baru

Alhamdulillah.. sudah masuk rumah baru... Semalam angkut barang je, tapi hari ni dengan rasminya bermalam di sini.. hmm macam best je.. dah macam2 idea dalam kepala otak ni nak main deco2... tapiiiiiiii.... kna sabar dulu.. ongkosnya ngak ada.. keadaan dalam rumah so far so good.. okla walaupun x boleh main kejar2.. cuma dapurnya agak kecilla.. so kna menggunakan ruang yang kecil tu sebaik mungkin.. almaklumlah dapur rumah sewa lagi besar dari sini.. InsyaAllah kalo ada rezeki lebih mau buat kitchen kabinet la... huhu..

hmmm rumah masih lagi macam tongkang pecah..bersepah sana sini.. nak berjalan pun main langkah2 je.. oklah stop secara terdesak.. en suami baru balik kelas...ajak g pasar malam lepas maghrib.. owhh paling best nye, kawasan sini dekat ngan pasar malam... yeayyy.. bestnyea.. jalan kaki je pun..

k.. daaa..
Post a Comment