Post Terkini

Wednesday, August 24, 2011

Pengantin baru


Beberapa minggu yang lepas, seorang rakan sekerja bertanya satu soalan
A: baru kawen ke??
Aku: eh, xdelah... baru2 pun nak dekat 3 tahun jugakla..(dalam nada serba salah, kot2 la dia nak sentuh bab2 anak..sensitif wooo)
A: iyeker??(meminta kepastian dari guru2 yang lain).. Xdela, hari tu tengok dia dtg ngan husband masa family day romantik je.. tu yg terpikir 'ooo baru kawen ni.. biasa lepas 2 3 tahun dah xde dah nk romantik2 ni..
Aku: ???? errkkk..dalam hati berbunga2..alhamdulillah.. sebab rasanya hari tu cuba untukk membuat hal masing2..huhu..
Tp apa yang best ramai kawan2 kata kami macam couple je..husband pun cam student je.. nak2 kitorang berdua ni slim melim..haruslah seperti pasangan yg bercinta kan.. hmm bila pikir2 patutla kadang2 tengok pakcik makcik ni pandang semacam je kat kitorg bila g jalan2.. x kisahla yang penting awet muda...k la melalut plak..daaa nk terawih jap..(sendiri2 je, en. suami terawih di masjid)

Post a Comment