Post Terkini

Wednesday, August 17, 2011

Izzul vs The Manhattan Fish Market

Sabtu lepas g melawat Izzul kat Sime Darby Medical Centre.. Dalam kul 3 lebih kot baru bertolak ke sana.. sebabnya ada banyak destinasi sebelum nak menuju ke sana.. Pagi2 dah bertolak ke UMRA, tetiba my twin call suh masak la plak..ingatkan nak beli je, tp teringat bulan ni kan bulan pose xkan la nak beli makanan plak..kang ada plak kena tangkap JAIS kang..huhuhu..owhh si ibu cuti berpuasa.. itulah keistimewaan wanita..hehehe.. ok, konon2 nak g servis SAVVY n shopping raya dulu, tp sebab ada arahan secara x bertauliah harusla tukar plan kan..so en suami pergi servis sengsorang dan pn isteri harus kembali ke rumah untuk masak.. shopping ditunda hari Ahad..

sampai sana si Izzul ngah tdo..kejut dia n Alhamdulillah mood dia sgt2 baik..terus tersengih2 nampak acik dia yang cun ni..hehehe.. pastu Ise ajak en suami berbuka di luar.. my twin pun nk ikut, so minta permission nurse tuk keluar sebentar bersama Izzul tersayang.wahhh ke main suka lagi dia.. so g la jenjalan kat parkson.. Izzul sepanjang jalan senyap je..bagus2..suka la tu dapat jenjalan kan..sambil jalan2 masing2 duk tercari2 nak berbuka di mana..g kenny roger's fully booking la plak..so g lah TMFM..sambil tunggu berbuka, g la jenjalan dalam parkson.. Total cost?? rm 150++ gak la tuk 4 orang makan.. 'berbaloi2'...huhu..xpela, sekali sekala(terakhir kot)... thanks en Ise sebab belanja..

so before balik, ada orang tu nak singgah Elianto la plak..bukan main lagi ibu Izzul eh..abis dia pau papa Izzul beli make up...acik dia ni tukang hasut..kehkehkeh..dah2, xleh lelama lagi..sang lelaki mau cepat2 pulang takut tinggal maghrib..so berangkat la kami ke hospital kembali.. kami xpe, masing2 diwajibkan bercuti..hehe



Post a Comment