Facebook Pages

Tuesday, June 28, 2011

SIAPA BERTUAH DAPAT HADIAH BAJU HARI RAYA DARI Art Z'Zone

1 comment:
Join contest GA Art Z'Zone plak.. hopefully rezeki murah :) Syarat dia memang sgt2 mudah..
Harap-harap kali ni rezeki menyebelahi saya.. Chaiyo' chaiyo' to me..
1. like page Art Z'Zone . AND follow sangselembai.blogspot.com. DONE
2. buat simple entry pasal giveawy ni. letak banner SANGSELEMBAI.BLOGSPOT dan link kan pada page Art Z'Zone. DONE
3. tajuk entry haruslah "SIAPA BERTUAH DAPAT HADIAH BAJU HARI RAYA DARI Art Z'Zone" . DONE
4. tinggal url entry korang di ruangan komen ini.DONE
5. anda hendaklah tag entri ini kepada 3 orang rakan. Saya tag Pn SHEILA, Pn ANNE, MAMA KEMBAR 3 DONE

**Kenapa saya nak sangat menang.. Sebabbbb sape xnak baju free u.. cantik plak tu.. saya memang suka design dari indonesia ni nak2 blause macam kat atas.. rasa gatal je tangan ni nak beli.. nasib baik en suami tukang tahan.. **

PERSONA TRADING : My First Contest

No comments:
Salam... saya telah ditag oleh Sheila untuk menjoinkan diri dalam contest yang paling menarik dan lumayan.. Thanks Sheila sebab tagged saya :) Pada sesiapa yang nak join contest boleh la klik sini ye untuk dapat informasi yang lebih tepat.


  • Meletakkan header di dalam entry ku : DONE
  • Perkara kedua yang harus dilakukan ialah menjadi follower PERSONA TRADING - DONE
  • Menjawab soalan...

a) Pernahkah anda dengar dan menggunakan produk Imtiyaaz? Secara jujur saya tidak pernah mendengar atau mengetahui mengenai produk Imtiyaaz.. Ini adalah pertama kali saya mengetahuinya setelah di tagged oleh Pn Sheila.

b) Adakah anda menggunakan penapis air di rumah?Jika ya, jenama apa?
Tidak..saya tidak menggunakan sebarang penapis air di rumah :(

c) Jika anda mengetahui tentang kebaikan penapis air untuk keluarga anda dan kami pula menawarkan penapis airdengan harga promosi, adakah anda berminat untuk membelinya?
Sangat berminattttt... Tapi haruslah bergantung kepada keadaan kewangan semasa.. Jika ada ansuran bulanan lagi best kot.hehehe

  • Seterusnya haruslah tag dua orang untuk join this contest. So Untuk contest ini, saya tagged my sis yuzai dan juga my friend anne.. DONE
  • Tinggalkan entry di link komen.. DONE

Saturday, June 25, 2011

MM NORA

No comments:


pic from FB MM NORA

Jom kawan2.. malam ni kite layan mari menari musim ke- 2.. selalu nye x layan rancangan ni.. tp sebab tahun ni ada pasangan NORA haruslah memberi sokongan kan.. tambahan pulak si lelaki adalah school mate masa sekolah dulu..kelas pun sebelah2 je..kitorang panggil dia dengan nama ulie je..
hmm dalam kumpulan ray so far pasangan dia paling mantap.. si ulie ni memang dari sekolah aktif menari.. geng2 menari dia pun kebanyakan aku kenal.. biasala negeri Johor memang terkenal dengan tarian zapin.. kalau tengok persembahan diorang zaman sekolah memang mantap kot.. x sangka plak aktiviti diorang ni akhirnya jadi sumber rezeki.. sekarang dah jadi artis budaya..
so jomla warga Segamat yang baca blog ni undi si ulie ni.. aku tau korang pun kenal kan.. almaklumlah kebanyakan yang baca blog ni pun budak2 sts kan...
untuk uli dan pasangan.. selamat berjaya ye.. gud luck