Post Terkini

Wednesday, November 27, 2013

SPPBS

sistem oh sistem.. sila berbuat baik ngan aku ye.. 2 3 orang je student nak kena key in.. jangan pedajal aku ye.. sket je lagi nak siap.. pastu dah boleh aman... ohh tapiii.....

picture editing tuk sinar x siap lagi
filing HEM x buat lagi
jaga SPM ada lagi satu paper
manual SMM pun x buat lagi..
banyak lagi ni x siap...

pening ker?? stress ker?? tak aihhh...sebab cuti sekolah xde sape kacau.. kadang2 je sek tepon.. cth petang tadi.. kerani call pasal claim iui hari tu.. nak ic laki aku plak.. padahal submit form bulan mac hari tu..

tapi fobia adala... esok nak g sekolah.. mengupdate file HEM.. nak muntah rasa.. x silap dari bulan 8 punye cite.. hadoiiii... cite orang malas ginila..

edit gambar?? memang dah nak dekat cuti baru my bos bagi gambar2 yang nak diedit.. x silap ni dah round ke 5 mengedit.. sakit pinggang bahu bagai duk ngadap komputer.. hmm kalau duk mengadap photoshop, maknanye pbs cuti.. gitula gamaknye.. tapi berharap dapat la settle 2 3 org tu before 30 nov ni.. x mau la tunggu tahun depan..

oklah.. badan dah sakit.. mau isyak n tdo.. daaa
Post a Comment