Post Terkini

Friday, November 22, 2013

photoshoot


Alahai.. photoshoot buat passport je hah.. Alkisah passport dah expired kan.. padahal keluar negara pun tidak.. Dulu buat passport semata-mata nak ke bandung bagai.. sekali dapat pindah sek, duit yang dikumpul terpaksala diguna untuk bayar deposit rumah.. Redha je la.. lepas tu mana ada dah pergi jejalan ke mana.. terperap je la passport tu dalam laci kami...

so skrg passport pun dah expired.. renew la yang lain.. kali ni InsyaAllah jadi la hendaknye.. itupun dah susah-susah hati.. sebab terkena plak ngan ngan majlis kawin kamarul anak paklong a.k.a abang en suami.. tapi apa nak buat, tiket dah ditempah hotel pun dah book.. kami akan pergi jugak.. huhu rugi tu kalau cancel.. tp kalau cancel sebab mengandung x rugi..

so skrg ni memang tengah excited.. tapi x dapat nak di luahkan.. sebab nak kena settlekan kerje2 sekolah dulu..  thanks murid2, bagi cikgu bercuti.. kalau korang x cuti, x dapatlah kami nak lepaskan lelah 

Post a Comment