Post Terkini

Sunday, December 26, 2010

ICT ICT ICT


Kalau dah namanye duduk shah alam, bila family dtg shah alam je maka kami akan bawa ke ICT jela.. lg2 bila diorg dtg setakat nk menyinggah je dan encik suami ada kelas hari sabtu ahad.. so tahun ni saje dah 6 ke 7 kali kami pergi ICT.. muakk sudah.. tp layankan ajela sbb family dah request.. for me ICT ni best utk budak2 je la..utk tgk lampu..n for fotographer kalo nk improve diorg nye skill..huhu..

14 Disember 2010
5 Disember 2010

20 November 2010

20 November 2010

20 N0vember 2010
tourist guide pun nk menempek amik gambar gak

9 Oktober 2010

18 September 2010

18 September 2010

1 May 2010

See tgk banyak kan..boleh kata tiap bulan pergi..from september sampaile disember.maknanye lebih kurang rm 50 ringgit la duit kitorg melayang.. masa 1st time datang xde la sistem parking.. so xde hal la.. So lepas ni sapa lagi nk pergi?? tunggu tahun depan la kot.hmm family en suami tinggal uda ngan pak long je..hmm nk pergi ke?? x payahla eh.. bukan ada apa pun.. ada lampu je..


Post a Comment