Post Terkini

Tuesday, December 7, 2010

Mama Kembar 3 Buat Giveaway, Yay!


Bgn pagi2 terus buka laptop, on bb then sign in kat blog..sekali nampak mamakembar3 buat GA plakk. so apa lg, nak mencuba nasib plak di sini..
Ok giveaway nie telah dianjurkan oleh mamakembar3 sempena ulang tahun perkahwinan beliau yang ke-6.. so apa lagi jom le kite join reramai.. xpe, saya x kisah..rezeki masing2 kan.. opps jgn lupa ye mesti join sblm 6 Januari 2011.anda ada tempoh sebulan je.. kalo hari ni bz boleh buat hari layan.. hadiah nye mmg best iaitu Victoria's Secret & Telekung Travel tajaan dari itsy bitsy secrets ..
haa buat penggemar minyak wangi boleh jugak jengah blog tajaan tu..kot2 la nak beli perfume kan.. owh sebelum terlupa korg kena la jadi follower mamakembar3 dan juga follower itsy bitsy secrets ye.. So untuk pengetahuan lanjut boleh klik sini

Oleh itu, saya nak tag tiga orang iaitu
my sister : Wanie
my friend : pn anne dan pn azue

Akhir sekali gud luck utk saya..hehehe

***penah buat entry ttg kembar mama, masa tu excited sbb jumpa kembar 2.. teruja gile..huhu***


Post a Comment