Post Terkini

Tuesday, December 21, 2010

Update from cameron

Tapi sekarang bukan kat cameron pun..dah smpi s.alam pun haa..Hmm penat le jugak badan ni..hehehe padahal duk membuta je kat dalam kete..en suami yg drive.
hmm kali ni cuaca adalah sgt2 sejuk ok berbanding tahun lepas.. maybe sbb kami menginap dekat puncak arabella kot..sgt2 la tinggi.. mmg sejuk tahap gaban le..menggigil2 jugak le..smpi terpaksa la pakai stokin kat dalam rumah.. mmg suhu peti sejuk la gamaknye.. mana taknye, masak kari ayam, then biarkan kat atas meja pun leh beku cam kita masuk dalam peti sejuk.. sib baikla ada water heater.. leh la lama2 memanaskan badan kalo nak mandi..
owhh yea, kali ni kami xle seaktif masa first time kami datang 2009 hari tu.. faktor utama sbb hujan.. yang kedua sbb kami dah penah datang.. jd keinginan utk berjalan2 mungkin dah kurang.. Ladang Teh Boh pun kami x pergi.. sbb jalan ke sana dah le sempit.. pastu time2 hujan confirm2 la licin kan.. hmm bahaya2 baik x payah g.. rose centre pun kitorg x masuk.. bkn apa, signboard ke sana mmg dah ada.. tp cr jalan masuk xde la plak.. cuma ada nampak pintu zink.. di sebaliknye ada plak projek tgh develop.
cuti kali ni juga mmg jimat..sbb kami x makan luar..sume masak sendiri je.. sekali je mkan steamboat kat luar.. saje nak blana family abg man.. tp en suami kata abg man bg duit kat kaunter terus lari... so layan je la pic kat bawah ni.


Apa2 hal mesti bergambar dulu.. Ni la family abg ipar saya..Kali ni pergi Cameron sbb nak bawa diorg jenjalan la..

Suka betul nak tgk sayur2 subur camni.. geram jerk..rasa nak petik2 je sume ni..
kaktus kesukaan saya..cam bunga rose


kaktus ni pun cantik

dekat market.. pegawai kastam aka k.nor memeriksa harga barangan..huhu

ensem pal encik hubby pakai cap..dah lama dia x pakai cap..sejak kawen kott
Saya with hafiz dan azam

hmm apaa ye nak masak ngan sayur2 ni..

posing dulu sblm check out

bergambar kenang-kenangan di apartment

saya bersama hafiz, azam n faiz

di lata iskandar..singgah sebentar merehatkan badan

encik suami dengan hafiz dan azam
okk..sekian

Post a Comment