Post Terkini

Saturday, December 25, 2010

x jadi nak dating la plak

Patutnye malam ni ada dating.. tp bukan dgn en hubby la..dia setakat menghantar je.ingat dapatla jumpa kak noli n sykin..k.noli dah le dtg dr trganu..sykin ada je kat seksyen 7 tu je..tp ntahnye, tak terjumpa2 plak smpi skrg.. sykin plak tunggu masa je nk meletup..hmm x sempat la kot nk tgk time dia preggy ni.. tp xpela, nanti tgk baby dia je.. hmm bila ada mini reunion ni rindu plak kawan2 uitm dungun dulu..rindu ngan batch2 dari duyung.. kalo la ada dini, ika, shida, k.noli, syikin, ina, qilah kan bestt..hmm ramai lagi tp maybe x tersebut.. rindu nk berjimba2 ngan diorg..tp tulah msg2 dah ada komitmen..duduk pun dah jauh..x macam dulu satu kolej je pun.semoga semua nye sentiasa success.

owhh lupa lak.. ahad ni pun ada reunion gak.. tp utk batch uitm shah alam je la.. dak cs227 ngan umah sewa dulu.. rindunya kt kengkawan..rindu bangat...moga2 ada la rezekii jumpa kali ni ye..

akhir sekali nk bgtau...hr ni anniversary saya..x celebrate la.. tp dapat sesuatu dr en hubby..dia kata blh anggap hadiah ulang tahun..hehehe.mekasih sayang..tp xde hadiah la utk en.hubby..budget ciput..bg hadiah kasih sayang je la boleh?? muah muah muah muahhhhh :)

***kan dh ckp, kalo en hubby baca entry pasal kes mimpi fasha mesti dia gelak..hmm siap ejek lg..benci tau***

Post a Comment