Post Terkini

Sunday, December 26, 2010

Mini Reunion

Hari ni jumpa ngan member2 lama CS227. hmm dh lama dah kitorg x jumpe..ada nk dekat 3 tahun la kot.. tp kali ni jumpa 3 pasang mata je.. sykin ada hal kat kajang, anim plak g kenduri, min baru balik penang , fiela x jawab phone eleena.. so sudahnye kami bertiga je la..me, aida n eleena.. eleena dtg single je, aida bawa anak , hubby n cousin dia.. n me of coz la ngan buah hati pengarang jantung.. en suami tercinta..

hmm best dgr cite2 terbaru member2..kebanyakan fren terjun bidang education gak.. xkisah la under KPM or KPT.. yg penting tetap sambut hari guru..hehe.. eleena, min, fiela, yam tgh smbung master.. ummu rasanye dh abis dh master dia.. skrg jd lecturer kat uitm penang.. sekali ngan yem rasanya.. jeles sungguh ngan kengkawan.. bila la nk smbung master ni..manala tau pas smbg master dpt gak la melompat jd lecturer maktab ke.. hahaha berangan x ingat.. bersyukur je la dgn pencapaian skrg.. hmm skrg ni my friend sykin ngan tunggu masa nk bersalin.. ingat kalo dpt jumpa dia leh la tgh penampilan dia masa preggy.. tp nampaknye mmg xde rezeki la nk jumpa.. jumaat hari tu pun planning cancel gak..opss sape member2 yg masuk education.. xlain x bkn me, farah, ummu, yem, lin, bahau, fidah, su n confirm2 la yang ngah amik master tu kan..

kami makan dekat Uncle 'K' kopitiam.. okla price dia..x le mahal sgt.
(pic ihsan Google)

Bila dah berjumpa tu, tumpuan utama mestilah si baby..anak si Aida.. not his father ok. muka si Irfan ngah confius..biasala baru bangun tdo.. berkerut je..
"Nak oti anai, oti anai.." kata Irfan
me, eleena, aida n her son
nk amik berkat.. me n Irfan
Post a Comment