Post Terkini

Wednesday, January 5, 2011

Anakku telah dicuri

hmm bila dah sekolah ni, confirm2 lah cite pun berkisar pasal sekolah.. huhuhu sedihnye, anak saya dah kna curi.. td ada rombak kelas utk tingkatan 1.. mostly 1KRK4 dh pindah ke 1KRK3... waaaaaa, boleh menangis dalam hati je la..sob sob sob.. dah la semuanye nampak ada karisma.. yang paling sedih bila ketua tingkatan pun kna pindah.. Muhammad Khalid b Azmi.. huhu baru jaga diorg 3 hari dh bertukar wajah balik warga KRK4.. sedihnye.. hmm bila tgk muka baru KRK4 td, rasa risau je nak cari pengganti Khalid.. Nasib baik si Hamid volunteer nak jadi ketua tingkatan.. lega hati.. Hamid ni sekali ngan Khalid cuma dia x naik KRK 3..

KRK 4 kali ni nampaknye ada muka2 kenakalan sket. berbanding yang dulu.. tu la pasal sedih.. hmm dari segi kerjasama antara diorg not so sure.. sbb masuk kelas td 30 minit je.. walau hati gundah gulana tp tugas tetap kna teruskan gak.. kna didik anak2 yg baru ni supaya menjadi lebih baik.. hmm baru nk bermesra2 dgn the original of KRK 4 students , tp nak buat mcm mana dah bukan rezeki.. ohh ya, lagi satu nape saya sedih ialah.... KRK4 yang dulu semuanya comel2 belaka.. tp kali ni dah ramai yg baligh kot..huhu..

Post a Comment