Post Terkini

Sunday, January 9, 2011

Chop n Steaks Kampung Baru



Smlm after g pameran hartanah kat Mid Valley terus ke UTM.. kelas pertama en Hubby selepas cuti sebulan.. so saya pun ikut sekali..hmm dlm 4 jam gak la berkampung dekat surau UTM tu..main laptop n tdo.. okehh pas kelas tamat kitorg pun berangkat la ke kampung baru.. nak g makan western kat kedai kapal..huhu nama ni aku yg gelar.. yg sebenar nye nama dia Chop n Steaks Restoran.. mmg b4 bulan 12 haritu dah ajak en suami pergi tp ada je halangan.. anyway dapat gak makan lg..

menu pilihan kami
bergambar sementara mknan sampai
barli utk dia, tembikai utk saya..jus dia x pekat.. x beshh
chicken maryland for me..superb..
steak combo..mmg sedap.. tp saya rasa kuah black pepper dia cairla.. kurang star disitu
secara puratanya, mmg sedap..cuma hari ni baru saya teringat ada lagi satu kedai yg sedap..hmm nanti nak gtau en hubby la..manala tau dia nk bawa saya lagi ke..hehehe

Post a Comment