Post Terkini

Sunday, January 2, 2011

Bila ibu mengandung meragam

Ini adalah entry pertama di tahun 2011 bertarikh 02.01.2011 jam 9.22 p.m. Bertempat di Pajam rumah my twin telah berlaku satu tragedi di mana si preggy woman telah menangis.. aduiii aii.. bikin suspen je.. Alkisahnye, petang tadi saya n en.hubby bacala paper pasal ptptn. then saya dengki en hubby gtau dia dh blacklist. pastu si adik kembar pun menyampuk.. so biasala, bila org bercakap kite mesti nk pandang muka dia kan.. alih2 kitorg tgk muka dia merah je..tp intonasi suara cm biasa.. so, si mulut cabul a.k.a me terus tanya " ko nangis ker? ".. pastu makin berjurai2 lagi air mata dia.. dalam hati dah cuak dah kot2 tersalah kata ke apa.. tp dia still senyap lg, dah kurang air mata kuar..tp pastu lebat balik.. sudahhh...kitorg dah confius..

last2 dia gtau goreng pisang yg hubby dia beli dah abis..dia x sempat nk mkn. hahaha bantai gelak laa.. en hubby pun lagila mengusik..tp sib baik saya cepat sedar..owhh dia ngan pregnant..emosi mmg x stabil kot..so cepat2 suh en suami kuar belikan pisang goreng walhal masa tu kitorg baru je sampai umah.. tp yg harunya, bila en suami nk kuar dia kata plak " tapi nk pisang gorengg depan Giant" cehhh sabar jela..tp ikutkan jela.. huhuhu owhh mana hubby dia?? masa kejadian berlaku hubby dia ngah tdo.. penat sgt smpi x sedar kejadian berlaku..

apapun, kejadian ni memberi peringatan pada saya ,lebih2 lagi en suami utk menghadapi tempoh2 mcm ni kalo pregnant nanti..InsyaAllah..

ini dia muka ibu mengandung nangis x dpt goreng pisang..huhu..tp perut dia comel n dia pun cantik bila tengah pregnant.. ~~ikhlas dari hati~~

Post a Comment