Post Terkini

Wednesday, March 23, 2011

stage 3

apa yang stage 3 tu?? rasanya member2 tau kan my twin tengah preggy.. tp skrg uri dia dah kat bawah.. skrg kandungannya dia adalah dlm 34 minggu.. hmm saya kan x penah preggy, so x taula betapa bahayanye uri kat bawah.. setakat pengetahuan asas tu adalah.. apa yang saya tau, kalo uri kat bawah tu, my twin x dapatla deliver normal..so kna operate sebab uri halang baby dari keluar normal.. my twin plak kalo blh nk normal..
dipendekkan cite, skrg dia dah admit kat hospital batu pahat. doktor nak pantau keadaan dia.. kalo uri naik alhamdulillah.. kalo tak, kna operate kot... saya pun tak tau.. xtau la dia kna bersalin awal atau tdk..apapun doakan la dia ngan baby selamat eh..x sabar nak dapat anak buah baru..huhu

Post a Comment