Post Terkini

Saturday, March 5, 2011

Glory Beach Resort

See.... cantikkan kan view dia.. tp ni bukan tmpt penginapan kitorang.. ni view dr apartment kami kat Glory Beach Resort, Port Dickson..Owhh skrg sy berada kat PD.. ada kursus kepimpinan pengawas,, So selaku guru pengawas haruslah menjaga anak2 di sini.. Saya pergi bersendirian je.. En suami x ikut pun.. huhu..biarlah dia jadi bujang sekejap ye..hehehe..

So lepas ni akan update segala aktiviti di sini.. Skrg nipun tgh ada aktiviti kt hall.. Si motivater ngah bercerita.. Bosan kott.. tu yang dok update blog.. Malas nak dgr citer kna berfikir2 dan berimagine segala bagai.. Biarla budak2 yang refresh mind diorg.. Cikgu cikgi duk jaga budak jela ye.. Kla,stop dulu.. Pasni update lg ye..Tata titi titu.. jumpa lagi next entry...

*** aim nak duk kat chalet atas air tu..nantila cdg kat en suami..tp kna saving dulu***

Post a Comment