Post Terkini

Friday, March 18, 2011

khusus utk en suami

En suami buat apa tu?? owhh tengah mengetip ketam..hehe masa ni BBQ kat umah uwan.. lama dah dulu.. saje la tu nk posing.. hmmm rasa2nya x penah pun post entry khusus utk en suami.. kalo ada pun maybe sekali dua.. saje je xnk mengglamerkan diri dia..

anyway, inilah en.suami saya.. tiada sebarang bentuk perubahan pun selepas kawin.. ramai member2 seangkatan dia yang kitorang jumpa dah membesar.. tp en suami maintain slim je..hehe..tp bak kata en suami, biar kurus asal sihat..

hmm tp sesuaila kan laki bini badan kecik.. ada untungnya gak tau.. penah beli baju kitorg dapat offer harga student.. memang syok la.. tp encik suami selalu kata, abg memang student pun.. huhu iyela tu, dia kan smbg degree part time..

tahun depan en hubby abis study.. hopefully pastu dapatla selalu balik kg.. hmm nak balik sendiri sorg2 memang tidakla.. sebab utama, x berani nak drive sorang2..yang kedua, kalo en suami xde, rasa mcm x lengkap je hidup.. asyik je terpikir.. lg2 kalo nak tido malam.. hahaha..gataii disitu..

kla, kepada en suami tersayang.. sayang sama kamu.. minta maafla tahun ni banyak mengabaikan kamu.. byk sgt tugasan yg datang..lepas satu, satu.. x terkejar dibuatnya..sayang kamu lebih2.. hauummmmm...

Post a Comment