Post Terkini

Saturday, January 25, 2014

Bernafas juga akhirnya


Hip hip horeeyyyyyyyyyyyyyyyy... Yipppieeeeeeee

Fuhhh bernafas juga akhirnya.. Setelah hampir seminggu jadual bekerja 8.00 pg-7.00mlm. Mesti korang tertanya-tanya apalah yang busy sangat cikgu muzai ni kan.. Apa nak buat, jadi guru pengawas.. Pagi tu dok interview  calon-calon yang memohon.. Memang tepu gak la otak ni menghadap muka bebudak.. tp Alhamdulillah berjaya disempurnakan.  Semakin hari semakin nampak potensi budak-budak dari segi keyakinan. Tapi nanti kita tengok pulak sesi interview kedua. Adakah tahap keyakinan mereka masih kuat.. Kalau tengok sebelum-sebelum ni kebanyakan confident level pengawas akan merudum jatuh bila sesi temuduga kedua. Moga-moga pengawas yang bakal dilantik akan menunjukkan komitmen yang tinggi. :)  Dan yang paling seronok ialahhhhhh... yeayyyy x payah datang pagi sepanjang minggu.. kecuali utuk unit uniform. itu memang x dapat dielakkan.

***psttt.. next week nak operate.. doakan saya ye kengkawan pembaca blog.. :)
Post a Comment