Post Terkini

Thursday, January 9, 2014

Count the books giveaway

sila klik gambar untuk capaian ke giveaway

Kawan-kawan.. Aku memang memilih sikit nak join giveaway ni. Sebabnye ada sesetengah giveaway hadiah nye memang aku tak memerlukan. So aku akan bagi chance pada orang lain la. Tapi kalau hadiah-hadiah memang di atas keinginan aku , aku akan cuba join. Dengan syarat, syaratnye mudah dan simple. Ada rezeki, xde rezeki itu belakang kira.

Kat bawah ni hadiah-hadiah dia.. Memang rugi kalau aku tak join.



Tarikh penyertaan pun dah dilanjutkan kepada 27 Januari 2014.
Jom ramai-ramai kita mencuba



Post a Comment