Post Terkini

Saturday, January 4, 2014

Budak ini sangat comel

1/1/2014. Tahun baru. Izzul sambut tahun baru dengan ummi dan abi. Ambil dia kat pajam. Masuk kete dibantainye tido. Angkat msuk rumah pun tak sedar-sedar. kemain lagi dia syok sungguh tdo ye. Dekat rumah sambung lagi tdo. Lama betul dia tidur. Hampir dua jam gak la. Dukla ummi kacau-kacau nak suruh bangun. Mamai-mamai tanya abi mana sambung tidur balik. Mujur akhirnya dapat gak buat dia berjaga. 
So siap cepat-cepat.. jom kita g PAS. teman umi cari kain kat NAGOYA. 

Malangnye, x jumpa pun kain yang dikehendaki. Last-last izzul yang dapat barang dia. Yeahhhh Ultramen dia ler.  Suruh pilih mainan lain, dia pergi jugakla pusing-pusing tengok-tengok last-last duk mencangkung kat Ultramen dia tu. Bila Ummi bagi keizinan bukan main meloncat suka. Izzul izzul sib baik la comel..

Aksi-aksi izzul dekat kedai makan..

Sedang berusaha untuk capai air merah dia aka tembikai
Yeayyy dah dapat
                                       
Duk asyik tengok kawan baru dia.. Siap main cak-cak lagi
Hausss.. kita minum dulula
Tengok lagi kawan baru
Tengok abi plak
Haa inilah kawan baru izzul
Selalu nampak kepala je, kali ni nampak satu badan. Suka dia..


Hmm izzul nak suruh ibu dengan papa belikan satu la. Nanti jumpa kawan baru.
masa ni ibu ngan papa dah ada kat rumah. Izzul jumpa diorang dekat Adam Lai. Smpi rumah terus tanya.. "tab abi mana? tab? tab abi mana? Tahu dah dia ni.. mewarisi perangai ibu suka main game
Lagi-lagi dapat game baru. Game ninja plak tu. Terkekek-kekek dia gelak. Papa nak tolong download dalam hp. Tapi sayang android tak de plak game ni. IOS je kot yg ada.. Takpelah izzul next time izzul main lagi ye :)
Tahniah izzul. Lepas ni dah x jauh-jauh dengan ibu n papa. Tp izzul mungkin rindu sikit kat atuk ngan uwan la ye. Takpe yang penting izzul dapat kasih sayang sepenuhnya. Ibu dan papa selalu ada disisi. Sayanggggg Izzul. Muahhhhh.
Post a Comment