Post Terkini

Wednesday, January 29, 2014

update dari pantai

hari ke 3 di hospital.. macam mana best ke tak ye? sangat tak best ok.. menu makan boleh order.. adam malay food, chinese western.. menu nye pun best2.. tp rasanye alahaiiii... tawar hebeh.. menu org diet kan.. terus rasa cm org sakit..

hmm berkaitan operation nak dgr citer ker? aku bgatu setakat yg dr cakaplah ye.. good news nye both my tube are clear.. x tersumbat pun.. tp keadaan rahim cm frozen.. istilah dr la.. esok nk kena tanya betul2 sebab aku pun x paham.. then my endo.. antara stage 1-4.. aku diatas stage 4.. means teruklah kan..lepastu dr kata dia x buat pun complete surgery sbbnya baru sentuh sket pun dah berdarah.. so dr takut  kalau dia proceed lagi terpaksa pakai laser which is doc nak elakkan..sbb keadaan ovari yang tak berapa bagus..

so dr akan akan bg lucrin for 3 months..n lepastu bolehlah proceed iui..insyaALLAH.. esok nak tanya detail ngan dr lagi berkenaan yg dr kata frozen tu.. sebab aku pun x berapa nak paham..

haishhh x sabar nk kuar hospital... k bye
Post a Comment